انتخاب وب سایت:
  • اخبار و رویدادها

بنیاد نخبگان سعیدی و مدیریت آموزش و پرورش کاشان تفاهم نامه امضا کردند.
این تفاهم­نامه را آقای داود حسنعلیان، مدیر عامل بنیاد و آقای محمود خدمتی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشان در رابطه با همکاری در برگزاری مسابقه ی جوانه های نوآور امضا کردند.
دوشنبه 15 آذر 1395  11:44:38
 جلسه ­ی هیأت مدیره­ ی جدید بنیاد نخبگان سعیدی برگزار شد.
جلسه­ ی هیأت مدیره­ی جدید بنیاد نخبگان سعیدی برگزار شد. در این جلسه رویکرد جدید در نگرش به نخبگی مورد بررسی قرار گرفت و تعریف جدیدی از « نخبه » ارائه گردید.
سه شنبه 9 آذر 1395  16:42:42
 ​دیدار مدیر عامل بنیاد نخبگان سعیدی و مدیر آموزش و پرورش کاشان
در این دیدار که معاونان مدیریت آموزش و پرورش کاشان نیز حضور داشتند، موضوع برگزاری مسابقه ی جوانه های نوآور بررسی شد. قرار است این مسابقه با حمایت مادی و معنوی بنیاد نخبگان سعیدی و دانشگاه کاشان و توسط آموزش و پرورش به اجرا درآید. در این دیدار آقای حسنعلیان، مدیر عامل بنیاد، در رابطه با فعالیت بنیاد و هدف برگزاری این مسابقه که به حرکت درآوردن موتور خلاقیت دانش آموزان می باشد،..............
چهارشنبه 26 آبان 1395  16:27:24
 ایجاد دفتر بنیاد نخبگان سعیدی
با تصویب هیأت مدیره جدید بنیاد نخبگان سعیدی دفتر ستاد توسعه موقتاً به عنوان دفتر بنیاد در داخل دانشگاه خدمت رسانی خواهد کرد.
دوشنبه 15 دى 1393  14:35:49
 نتایج 1 - 50 از تعداد 50  خبر